Jeg elsker at skrive. Jeg har skrevet et hav af forskellige artikler, beslutningsnotater, akademiske opgaver, inspirationshæfter og referater.

I forbindelse med en faciliteringsopgave i Kirke Saaby i Lejre Kommune, har jeg fx udarbejdet et Ressourcekatalog, der viser hvilke ressourcer, der er i lokalsamfundet:

Kirke Saabys ressourcer 2015

Derudover har jeg udarbejdet en opsamling efter en vellykket udviklingsdag:

Opsamling på udviklingsdagen 30. maj 2015

 

Da jeg tog masteruddannelsen i socialt entreprenørskab på RUC i 2012-2014 skrev jeg enForside række opgaver om frivillighed sammen med to inspirerende medstuderende og rundede studiet af med en afhandling om Ældre Sagens frivillige arbejde på Fanø:

Ånden i Frivillighed – Marcel Mauss og gaveudveksling – Essay 25. maj 2012

Samspillet mellem frivillige og ansatte 16.12.12

Socialt entreprenørskab i et frivilligt perspektiv

 

Jeg har taget adskillige “Skriv kreativt” kurser med bl.a. Dorthe Nors og Bente Clod. Det at skrive giver mig overblik. Når jeg skriver dagbog, skaber jeg et godt refleksionsrum, som jeg sætter stor pris på.