2 dages kreativitet og nytænkning med grafisk facilitering uanset dit niveau. Tilmeld dig en eller begge dage.

Næste kursus finder sted 8. oktober og 29. oktober 2021

Hent beskrivelse af kurset her.

Hvad kan du lære?

Grafisk facilitering bruger en kombination af ord og tegninger, der understøtter fælles forståelse og læring.

På kursets Dag 1 har vi fokus på at lære den basale tegneteknik. Du får masser af tid til selv at prøve at tegne, og får fyldt dit eget tegnehæfte med de figurer og visuelle begreber, som du har brug for som underviser, mødeleder eller facilitator.

Fortsætter du på Dag 2, skal du arbejde videre med at udvikle visualiseringer, som kan bruges i forskellige brugssituationer, fx visuelle skabeloner, grafiske referater m.fl.

Det du lærer kan du bruge til fx

Workshop plancher

Handleplaner og Mødereferater

Arbejdsark og Skabeloner

Dagsordner

Memory cards og Små illustrationer

Sådan foregår det

Dag 1 – for begyndere

Efter en kort introduktion til grafisk facilitering skal du i gang. Først skal du tegne personer, steder, processer og talebobler. Derefter kommer de begreber, som du bruger i dit daglige virke. Vi ser også på, hvordan tekst og farver kan bruges på forskellige måder. Til sidst laver du en øvelse, hvor du tegner en proces, du er i gang med, og anvender alle de værktøjer, du har lært gennem dagen.

Dag 2 – for let øvede

På Dag 2 er der fokus på, hvordan du kan arbejde med større tegninger og skabeloner. Du bliver præsenteret for tips og tricks hentet fra grafisk design. Du arbejder med sekvenser, sammenligninger og kortlægning og kigger på, hvordan du gennem forskellige kompositioner kan strukturere dine visualiseringer alt efter hvem din målgruppe er, og hvad du gerne vil vise.

Hvor foregår det?

Undervisningen foregår i Københavns området.

Der er max. 12 deltagere på holdet.

Priser

Dag 1: 3.500 kr. ekskl. moms.

Dag 2: 3.500 kr. ekskl. moms.

Der er muligt at tilmelde sig enten Dag 1 eller Dag 2 eller begge dage.

Tilmeldingsfrist: ca. 1 måned før afholdelse.

Hvis du deltager begge dage får du 10 % rabat: 6.300 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer morgenkaffe, frisk frugt, frokost, eftermiddagskaffe, 1 sæt Neuland tuscher, en tynd, sort Outliner tusch, masser af A3 papir og skinne til at samle dine tegninger i dit eget tegnehæfte, samt hæftet ”Grafisk facilitering: Sådan kommer du godt i gang” på Dag 1, og ”Visuelle skabeloner: Sådan kommer du godt i gang” på Dag 2. Desuden modtager du efter kurset bogen Kort og godt om grafisk facilitering som udgives efter sommerferien på Dansk Psykologisk Forlag.

Underviser

Ia Brix Ohmann, indehaver af OVERLAP.DK. Ia er IAF Certified™ Professional Facilitator og bruger grafisk facilitering på workshops og kurser, og som visuel referent på møder.

Spørgsmål til kurset?

Har du brug for mere information, er du velkommen til at skrive herunder.

Tilmelding eller spørsmål

2 + 5 = ?

Eksempler på grafisk facilitering i brug