2 dages kreativitet og nytænkning med grafisk facilitering uanset dit niveau. Tilmeld dig en eller begge dage.

Næste kursus forventes at finde sted i januar-februar 2021

Hvad kan du lære?

Grafisk facilitering bruger en kombination af ord og tegninger, der understøtter fælles forståelse og læring. På kursets Dag 1 har vi fokus på at lære den basale tegneteknik. Du får masser af tid til selv at prøve at tegne, og får fyldt dit eget tegnehæfte med de figurer og visuelle begreber, som du har brug for som underviser, mødeleder eller facilitator.

Vælger du at fortsætte på Dag 2, skal du arbejde videre med at udvikle en skabelon, som kan bruges af deltagerne på et møde, en workshop eller ved individuelle samtaler.

Det du lærer kan du bruge til fx

Workshop plancher

Handleplaner og Mødereferater

Arbejdsark og Skabeloner

Dagsordner

Memory cards og Små illustrationer

Sådan foregår det

Dag 1 – for begyndere

Efter en kort introduktion til grafisk facilitering skal du i gang. Først skal du tegne personer, steder, processer og talebobler. Derefter kommer de begreber, som du bruger i dit daglige virke. Vi ser også på, hvordan tekst og farver kan bruges på forskellige måder. Til sidst laver du en øvelse, hvor du tegner en proces, du er i gang med, og anvender alle de værktøjer, du har lært gennem dagen.

Dag 2 – for let øvede

På Dag 2 er der fokus på, hvordan du kan arbejde med større tegninger og skabeloner. Du bliver præsenteret for den visuelle skabelon ”Arrangementskompasset”, som er et effektivt redskab, du kan bruge til at planlægge og skabe overblik over fx en workshop eller et møde. Du får en opskrift på, hvordan du selv opbygger en skabelon, som understøtter formålet med præcis din samtale, kursus eller workshop, og skal derpå udvikle din egen skabelon.

Hvor foregår det?

Undervisningen foregår i Københavns området.

Der er max. 12 deltagere på holdet.

Priser

Dag 1: 3.000 kr. ekskl. moms.

Dag 2: 3.000 kr. ekskl. moms.

Der er muligt at tilmelde sig enten Dag 1 eller Dag 2 eller begge dage.

Tilmeldingsfrist: ca. 1 måned før afholdelse.

Hvis du deltager begge dage får du 10 % rabat: 5.400 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer morgenkaffe, frisk frugt, frokost, eftermiddagskaffe, 1 sæt Neuland tuscher, en tynd, sort Outliner tusch, masser af A3 papir og skinne til at samle dine tegninger i dit eget tegnehæfte, samt hæftet ”Grafisk facilitering: Sådan kommer du godt i gang” på Dag 1, og ”Visuelle skabeloner: Sådan kommer du godt i gang” på Dag 2.

Underviser

Ia Brix Ohmann, indehaver af OVERLAP.DK. Ia er IAF Certified™ Professional Facilitator og bruger grafisk facilitering på workshops og kurser, og som visuel referent på møder.

Spørgsmål til kurset?

Har du brug for mere information, er du velkommen til at skrive herunder.

Tilmelding eller spørsmål

2 + 3 = ?

Eksempler på grafisk facilitering i brug