Åbent kursus: Tegn STORT

MBK Pilestræde 61, 1112 København K

Kurset er for konsulenter, facilitatorer og undervisere, der har taget et begynderkursus i grafisk facilitering, og som gerne vil arbejde videre med at bruge tegning i deres virke. Fokus er på at tegne STORT - på flipcharts, white boards eller papirruller. Det kan handle om at tegne i skabeloner, der er forberedt på forhånd, eller om at lave et grafisk referat, der fanger de essentielle budskaber i en samlet tegning. OBS: Ved tilmelding senest den 30. september er der rabat på 500 kr - så er prisen 3.000 kr + moms.

kr3.500

Tegn dit eget arrangementskompas – og bliv en bedre facilitator

Foreningernes Hus Vejle Vissingsgade 31 1.sal, 7100 Vejle

Kurset arrangeres af Foreningernes Hus Vejle. Kontakt dem for yderligere information om tilmelding. Jeg faciliterer og underviser på kurset sammen med Dorthe Kargo, Kargoteket.

Åbent kursus: Tegn dit år 2021

MBK Pilestræde 61, 1112 København K

Kurset er for alle, der gerne vil gå kreativt ind i år 2021 ved hjælp af forskellige visuelle skabeloner og øvelser. Der er fint, hvis du har taget et begynderkursus i grafisk facilitering men ikke nødvendigt - alle kan tegne de visuelle skabeloner, som vi bruger på dagen. OBS: Ved tilmelding senest den 30. september er der rabat på 500 kr - så er prisen 3.000 kr + moms.

kr3.500