Tegn jeres tanker

Skab kreativitet og nytænkning med grafisk facilitering på jeres næste møde eller workshop.

Opnå en bedre forståelse, overblik og refleksion over dagens emner.

Skab det fælles afsæt for handling.

Ind af det ene øre – ud af det andet

Kan du huske, hvad der stod på den sidste PowerPoint præsentation du så? Sikkert ikke, og det samme gælder for dine kolleger, ansatte eller frivillige. En PowerPoint bliver arkiveret både mentalt og fysisk, og alt det vigtige som deltagerne skulle huske eller arbejde videre med, lander ofte i en skuffe, i en mail eller samler støv i hukommelsen.

Hjernen husker billeder og symboler

Grafisk facilitering, derimod, fremmer forståelsen af de emner I arbejder med, da hjernen er skabt til at tænke i billeder og korte budskaber. Jeres personlige referat tager form undervejs som dagen skrider frem, og understøtter dialogen og engagementet i dagens emner.

Dit resultat huskes bedre

Den færdige tegning viser dagens vigtigste budskaber på en enkel og sjov måde for alle. Der tales ofte om tegningen undervejs i pauserne, og dermed huskes konklusionerne bedre og skaber dialog og refleksion.

En tegning som giver smil på læben

Når dagen er slut kan det visuelle referat hænges op et sted, hvor det ses. Der er også mulighed for at få den indscannet til PDF fil, så I kan printe og udlevere den til deltagerne. Et spændende og anderledes ”mindmap-referat” af dagens oplevelser, input og konklusioner – lige til at hænge op på̊ kontoret og arbejde videre med.

Billedgalleri: Eksempler på grafisk facilitering