Logo_DK_Horisontalt_RGB

Gerda Højbjerg, formand for Røde Kors i Herning, i forbindelse med facilitering på visionsdag for 20 frivillige:

Rigtig mange tak for en MEGET positiv og dygtig ledet dag. Jeg har udelukkende fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på dagen. Alle var begejstrede. Så du har bestået prøven med et Røde Kors hold til 12 – højeste karakter!!!! 

Jeg håber, du kom godt hjem og ikke var altfor træt. Det var en lang dag for dig – og du var ”på” hele tiden. I morgen skal vi så i gang med indsamlingen af legetøj – vejrudsigten lyder ikke altfor lovende, så vi skal nok have termoundertøjet frem. På tirsdag tager forretningsudvalget fat på at behandle de mange gode forslag. Hvis du har lyst til at følge processen, vil jeg gerne underrette dig om det. 

Mange hilsner – og rigtig mange gange tak for det flotte arbejde, du har præsteret.

ældre sagen

Tina Monica Edelbeck, tidligere teknologi- og formidlingskonsulent:

Jeg har arbejdet sammen med Ia i lidt over 5 år i Ældre Sagen, og fra den første dag har jeg oplevet Ia som et forbillede og et fyrtårn – både på et fagligt og et personligt plan. Ia har via sin sprudlende personlighed og sit nærvær en fantastisk evne til at skabe engagement og ejerskab. Derudover er Ia en utrolig dygtig facilitator, som evner at se processen i sin helhed uden at miste blikket for detaljen og værdien af det enkelte menneskes bidrag og forskellighed.

iaf

Assessor ved IAF-certificering som facilitator:

Med din rolige og empatiske tilstedeværelse inviterer du deltagerne til at engagere sig i emnet og åbent dele deres synspunkter. Du er en karismatisk facilitator, som omfavner workshoppen og deltagerne. Samtidig holder du strukturen og bevarer fokus på slutresultatet.

Sara Kudsk-Iversen, projektleder, udviklingskonsulent og sociolog

I forbindelse med udviklingen af Hjerteforeningens nye uddannelse for frivillige ledere, hyrede vi Ia til at sparre med mig i forbindelse med materialer og tilrettelæggelse af undervisningsaktivitet, samt til at undervise og facilitere på selve uddannelsen. Ias frivilligfaglighed, forståelse for transfer-begrebet ift uddannelse og gode og medrivende faciliterings-kompetencer har været med til at gøre det til en uddannelse, som de frivillige har følt sig inspireret og motiveret af. At Ia også kan grafisk facilitering er en ekstra bonus. Tak for godt og inspirerende samarbejde.

ældre sagen

Maria Blankensteiner, tidligere udviklingskonsulent:

Ia er en fantastisk leder, der både formår at tegne visionen, men også at læne sig tilbage og lade sine medarbejdere komme til orde og præsentere deres egen fortolkning af visionen. Ia er en dygtig facilitator, som har skabt fælles vision og strategi i en afdeling med mange forskellige fagligheder. Hun formår at få alles ressourcer i spil, så der skabes nye løsninger på gammelkendte problemer. Ia tager alle lige alvorligt og begår sig godt både blandt frivillige, kommunale topledere og virksomhedsledere.

university college syddanmark

Jeanette Lau Fisker, tidligere lektor, socialrådgiveruddannelsen på University College Syddanmark:

Ia har ved flere lejligheder været gæstelærer på socialrådgiveruddannelsen i Esbjerg, hvor hun har bibragt de studerende på den sidste del af uddannelsen en vigtig viden om social innovation, socialt entreprenørskab og dynamikker i samspillet mellem sektorerne, samt faciliteret workshops. Jeg glæder mig til et gensyn med Ia til foråret, hvor temaerne for samarbejdet bliver facilitering og procesledelse i socialt arbejde.